Danas: Keba u BIA zbog spota u blizini porodične kuće Vučića

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Keba u BIA zbog spota u blizini porodične kuće Vučića

Pevač Dragan Kojić Keba priveden je na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) zato što je u blizini porodične kuće predsednika Srbije Aleksandra Vučića snimao kadrove za najavu svoje nove pesme, saznaje Danas.

Prema informacijama beogradskog lista, pripadnici Vojske Srbije koji štite objekat nisu prepoznali pevača, već su pozvali BIA >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da interveniše pod oznakom hitno.

Vojska je javila da je oko kuće primećeno sumnjivo vozilo iz kog se snima profesionalnom kamerom, piše Danas.

List navodi da je BIA potom intervenisala, privela pevača i njegove saradnike iz vozila.

U skladu sa Zakonom o BIA, oni su saslušani, a potom i pušteni jer nije bilo povoda za zadržavanje i dalje procesuiranje, piše Danas.

Dragan Kojić Keba potvrdio je za N1 da je privođen na informativni razgovor u BIA, ali nije želeo da iznosi detalje. Za jedan beogradski list je kao razlog naveo pesmu koja treba da izađe u decembru.

BIA je saopštila da "razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom njegovom pesmom".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.