Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 14:44

"DVOGLAVI ORAO JE BIO SASTAVNI DEO KOREOGRAFIJE" Selma Bajrami nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiji: "Učinjena mi je nepravda"

Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami pokušava da se opravda za svoj potez.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Dvoglavi orao je bio deo koreografije" Selma se "pere" nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju, tvrdi da joj je naneta NEPRAVDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

"Napismeno nisam dobila nikakvo obrazloženje. Po medijima se pisalo da je bila sporna ta albanska pesma, taj neki znak orla, koji kao po njihovim tvrdnjama prikazuje kao "Veliku Albaniju", rekla je ona...Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.