CELA VLADA ZNALA DA ĆE UBITI ĐINĐIĆA!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA VLADA ZNALA DA ĆE UBITI ĐINĐIĆA!

BEOGRAD - Klupko se odmotava. Nebojša Čović, nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije, protiv koga su majka i sestra pokojnog premijera podnele krivičnu prijavu zbog sumnje da je umešan u ubistvo Zorana Đinđića, tvrdi da nema nikakve veze s tim.

Dačić: Policija će raditi po nalogu tužilaštva

Ministar policije Ivica Dačić rekao je da policija postupa po nalogu tužilaštva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dodao je da zasad nema nikakvih saznanja da su majka i sestra Zorana Đinđića optužile Ilića i Čovića za umešanost u ubistvo premijera.

Radisavljević: Postupamo po prijavi

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević potvrdio je da je prijava protiv Ilića i Čovića stigla u Specijalno tužilaštvo.

- Prijava je već uzeta u rad - rekao je on.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.