Bivši zamenik direktora BIA-e novi v. d. predsednika Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši zamenik direktora BIA-e novi v. d. predsednika Radničkog

Nekadašnji zamenik direktora Bezbednosno informativne agencije Dragan Marković izabran je za novog vršioca dužnosti predsednika Radničkog, umesto Dejana Propadala. U klubu su objasnili da se ljudi na ovoj funkciji smenjuju, jer je predsednik Ivica Tončev zamrzao svoju funkciju, a neophodan je v. d. za normalno funkcionisanje na “Čairu”.

Nakon funkcije u BIA-e, Marković je bio na čelu i niškog ogranka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ove agencije, a do sada je bio u Upravnom odboru Radničkog, kao i zamenjeni Propadalo.

Odluka o novom v. d. predsedniku doneta je u ponedeljak, 14. novembra, na istoj sednici Upravnog odbora, na kojoj je odlučeno i da Slavko Gajin na poziciji direktora kluba zameni Radeta Bastu, s tim što vest o novom vršiocu dužnosti predsednika kluba nije tada objavljena.

Imajući u vidu da je Ivica Tončev zamrzao svoju funkciju predsednika kluba, a kako bi se obezbedilo funcionisanje Radničkog, članovi Upravnog odbora, kao najvišeg tela u klubu, vrše privremeno tu dužnost. Najpre je tu dužnost obavljao Dejan Propadalo, kao član Upravnog odbora, a sada ju je preuzeo Dragan Marković - kažu u klubu.

Inače, Tončev je zamrzao svoju funkciju predsednika Radničkog, jer je 2 meseca nakon što je izabran za nju, imenovan i za državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, a Zakon o sportu brani da se javni funkcioneri nalaze na čelu sportskih klubova. Međutim, i nakon zamrzavanja funkcije, u gotovo svakom saopštenju, klub mu se zahvaljajuje na trudu i zalaganju za njega.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.