BIVŠI UDBAŠ KRIO MLADIĆA?

Izvor: Kurir, 19.Mar.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI UDBAŠ KRIO MLADIĆA?

BEOGRAD - Sužava se obruč oko Mladića. Pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina i Policijske uprave Jagodina pretresli su juče ujutru vikendicu Radoslava Tepavčevića u selu Strmosten na planini Begaljica, opština Despotovac. Pretres je započeo nešto pre sedam sati ujutro i trajao je nešto

BEOGRAD - Sužava se obruč oko Mladića.

Pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina i Policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jagodina pretresli su juče ujutru vikendicu Radoslava Tepavčevića u selu Strmosten na planini Begaljica, opština Despotovac. Pretres je započeo nešto pre sedam sati ujutro i trajao je nešto duže od tri sata. Prema saznanjima Kurira, u vikendici Tepavčevića nije bilo nikog, ali su pripadnici službe za otkrivanje ratnih zločina pronašli dokaze o Mladićevom boravku na tom mestu.

- Očigledno je da je relativno skoro bio tu - otkrio je izvor Kurira blizak ovoj službi. Zvaničnu potvrdu ove informacije juče nije bilo moguće dobiti.

Akcija je sprovedena zbog sumnje da je vikendica Radoslava Tepavčevića služila kao skrovište haškom optuženiku Ratku Mladiću. To je prvi put da je potraga za Mladićem vođena u tom delu Srbije. Do sada se za tim haškim beguncem tragalo na području Valjeva i Beograda.

Kako Kurir saznaje, Tepavčević, čija je vikendica pretresana, nekad je radio u Bezbednosno-informativnoj agenciji.

- Bio je službenik BIA, operativac. Penzionisan je 2006. godine. Trenutno živi u Beogradu - otkrio je Kuriru izvor blizak istrazi.

G. Raković - J. Jovanović
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.