BIA: Nećemo dopustiti da budemo uvučeni u političke igre Đorđa Miketića

Izvor: Kurir, 30.Nov.2023, 00:43

BIA: Nećemo dopustiti da budemo uvučeni u političke igre Đorđa Miketića

Povodom nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, saopštavamo da BIA neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina Miketića i njegove političke opcije i ponavljamo da Agencija za nastanak i širenje pomenutog materijala, iz više razloga neumesne sadržine, ne snosi nikakvu odgovornost, saopšteno je večeras iz BIA.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oglasila se BIA: Nećemo dozvoliti da budemo uvučeni u političke igre Đorđa Miketića

Izvor: B92, 30.Nov.2023

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) oglasila se povodom napada pojedinih medija...Povodom nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, BIA je saopštila da neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.