BIA: Ne pratimo Jankovića, on iznosi gnusne laži

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA: Ne pratimo Jankovića, on iznosi gnusne laži

Bezbednosno-informativna agencija saopštila je u subotu uveče da ne preduzima "radnje koje se odnose na sagledavanje aktivnosti" predsednika Pokreta slobodnih građana Srbije Saše Jankovića, niti primenjuje bilo kakve posebne dokazne radnje, niti posebne mere prema njemu.

"Sramotno je da gospodin Janković, bivši 'zaštitnik' građana, iznošenjem gnusnih laži i neistina tendenciozno želi da našteti ugledu Bezbednosno-informativne agencije i svih njenih pripadnika", piše >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u saopštenju BIA.

Dalje se kaže da Janković bolje od svih drugih zna da BIA postupa isključivo na osnovu zakona, u šta je imao priliku "lično da se uveri u svojim mnogobrojnim i dugotrajnim kontrolama" dok je obavljao dužnost Zaštitnika građana i o čemu je sačinjavao izveštaje koje je podnosio javnosti i Skupštini Srbije, a u kojima je pozitivno ocenjivao rad Agencije.

"Bez obzira na medijske pritiske kojima je BIA izložena poslednjih dana, Agencija će u narednom periodu nastaviti da štiti bezbednost Srbije i svih njenih građana", ističe se u saopštenju.

U saopštenju nije naveden njegov povod.

Janković je u subotu na Tviteru objavio fotografiju čoveka čije je lice zamutio da se ne bi prepoznalo i natpis: "Krećem. Kuca poruku: 'Sad odlazi, peške'. Vraćam se, slikam ga, kažem: 'Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio' ".

Krećem. Kuca poruku:"Sad odlazi, peške". Vraćam se, slikam ga, kažem: "Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio". pic.twitter.com/2ibLDkVG2V
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BIA: Ne pratimo Jankovića

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Jun.2017

BEOGRAD - BIA je saopštila da ne preduzima "radnje koje se odnose na sagledavanje aktivnosti" predsednika Pokreta slobodnih građana Srbije Saše Jankovića...U saopštenju se navodi da BIA ne primenjuje bilo kakve posebne dokazne radnje, niti posebne mere prema njemu..."Sramotno je da gospodin Janković,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.