Saobraćaj umerenog intenziteta; Kamioni na Horgošu čekaju četiri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2021, 06:46

Saobraćaj umerenog intenziteta; Kamioni na Horgošu čekaju četiri sata

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta i odvija se bez posebnih zastoja i vanrednih prekida, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čeka se četiri sata, na prelazu Šid - tri sata, a na prelazima Kelebija i Batrovci dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Turska,   Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I DANAS POJAČAN SAOBRAĆAJ Na graničnom prelazu Šid kamionu čekaju i do tri sata, za putnička vozila trenutno nema gužve, ali naoružjate se strpljenjem ako idete na more

Izvor: Blic, 06.Jul.2021

Pojačan intezitet saobraćaja i tokom današnjeg dana može donositi duža zadržavanja na ulazno - izlaznim rampama pojedinih graničnih prelaza i pojačan saobraćaj na autoputevima zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju, a putuju ka Bugarskoj, Turskoj, Severnoj Makedoniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.