Izvor: Piplmetar.rs, 13.Sep.2023, 02:30

Kako da uživo pratite Apple iPhone 15 premijeru

Apple će, kao i do sada uživo prenositi svoju konferenciju, a mi smo ubacili YouTube link ka zvaničnom Apple kanalu ispod, tako da možete da pratite premijeru iPhone 15 telefona od 19h direktno odavde.
Na Apple konferenciji očekuju se Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Za sve telefone se pominje USB-C kao podrazumevani konektor koji će zameniti Lightning, a najjači model bi trebalo da donese i telefoto kameru periskop tipa sa ozbiljnijim zumom, po prvi put na jedan Apple telefon.
Pored iPhone 15 serije telefona, očekuje se i nova generacija Apple pametnog sata Watch 9 serije, kao i Watch 2 Ultra, koji bi mogao da se razlikuje od prve generacije samo po boljoj bateriji, ali ne i dizajnu i mogućnostima.
Naravno, sve ove informacije prikupljene su iz različitih izvora u poslednjih nekoliko meseci i ništa nije sigurno dok ne počne premijera. Ono što je neizvesno je da li će prodaja iPhone 15 Pro Max modela zaista biti odložena za oktobar zbog kompleksnog sistema kamera, i da li će Apple zaista značajnije podići cene svoje cele serije telefona.

Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.