Izvor: Blic, 12.Sep.2023, 20:49

PREDSTAVLJEN IPHONE 15, SVIDEĆE VAM SE CENA Apple prešao na USB-C punjač, izbacio "usek" sa ekrana i pojačao kamere

Četiri nova iPhone 15 modela i Apple Watch serija 9 noviteti su koji su nam večeras stigli iz kompanije Apple. U Kupertinu su predstavljeni iPhone 15 i iPhone 15 Plus u pet novih boja sa novim i jačim kamerama, kao i iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max koji su prvi put napravljeni od titanijuma. Ono što je najzanimljivije je da je Apple napokon morao da popusti, pa su prešli na USB-C punjače.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako da uživo pratite Apple iPhone 15 premijeru

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Sep.2023, 02:30

Apple će, kao i do sada uživo prenositi svoju konferenciju, a mi smo ubacili YouTube link ka zvaničnom Apple kanalu ispod, tako da možete da pratite premijeru iPhone 15 telefona od 19h direktno odavde.. Na Apple konferenciji očekuju se Apple iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.