Google pokrenuo besplatnu verziju usluge za streaming muzike

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Jun.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google pokrenuo besplatnu verziju usluge za streaming muzike

Google-ova odluka je saopštena uoči pokretanja slične Apple-ove usluge

Google je u SAD-u pokrenuo besplatnu verziju svoje usluge za streaming muzike, Google Play Music. Korisnici su tu uslugu poslednje dve godine plaćali 9,99 dolara mesečno. Besplatna verzija dostupna je online, a do kraja nedelje stići će i na Android i iOS, rekao je produkt menadžer Google-a Elias Roman.

Google-ova odluka dolazi uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << pokretanja slične Apple-ove usluge. Najavljen pre dve nedelje, Apple-ov Music trebalo bi da startuje 30. juna, i to po ceni od 9,99 dolara mesečno, uz besplatna prva tri meseca.

Besplatna verzija Play Musica zasad je dostupna samo u SAD-u, a od standardne se razlikuje po tome što ima reklame, nije dostupna offline i nema neke pesme. U Google-u se nadaju da će se besplatna verzija korisnicima toliko svideti da će odlučiti da se prebace na punu verziju.

Izvor: Agencije
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Besplatna verzija Google Play Music

Izvor: ITsvet.com, 25.Jun.2015

Kompanija Google je najavila besplatnu, reklamama podržanu verziju svog Google Play Music servisa, u pokušaju da ukrade publicitet Apple Music servisa koji će biti pokrenut naredne nedelje. Google Play Music servis je već nekoliko godina dostupan pri čemu mesečna pretplata za ovaj servis košta...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.