Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2023, 11:43

Epl osporio francuske nalaze da ajfon 12 zrači više od dozvoljenog

Kompanija Epl saopštila je danas da je njen model ajfona 12 dobio više sertifikata međunarodnih tela o usklađenosti sa globalnim propisima i standardima za nivo zračenja nakon što je francusko telo za kontrolu radijacije (ANFR) rekao da bi kompanija trebalo da obustavi prodaju tog modela telefona zbog povećanog nivoa zračenja.
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Francuska zabranila prodaju iPhone 12 zbog povećanog zračenja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Sep.2023

„Francuska regulatorna tela u utorak su naložila kompaniji Apple da obustavi prodaju iPhone 12 zbog prejakog elektromagnetnog zračenja”, navodi se u članku...Ističe se da su akreditovane laboratorije utvrdile da organizam apsorbuje elektromagnetnu energiju na nivou od 5,74 vati po kilogramu....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.