Apple doveo jednog najvažnijih inženjera Tesla Motorsa

Izvor: Capital.ba, 23.Avg.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple doveo jednog najvažnijih inženjera Tesla Motorsa

SAN FRANCISCO , Navodni Appleov projekt autonomnog automobila i ove sedmice nastavio je intrigirati javnost. U javnost je dospjela vijest o još nekolicini stručnjaka koje je Apple zaposlio na ovom tajnom projektu. Kako je saznao Reuters, najnovija akvizicija Applea je Jamie Carlson, donedavni viši inženjer u Tesla Motorsu koji je tamo radio upravo na tehnologiji autonomne vožnje. Prema njegovom LinkedIn profilu, sada je njegov poslodavac >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Apple, a oblast rada „posebni projekti“. Carlson se time pridružio nekolicini stručnjaka koje je Apple pokupio iz autoindustrije.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Epl krade inženjere od auto-giganata

Izvor: B92, 23.Avg.2015

Navodni projekat Epla – autonomni automobil i ove nedelje nastavio je da intrigira javnost...U javnost je dospela vest o još nekolicini stručnjaka koje je Epl zaposlio na ovom tajnom projektu...Prema saznanjima Rojtersa, nova akvizicija Epla je Džejmi Karlson , donedavni viši inženjer u Tesla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.