VETAR OBARAO STABLA, GROM IZAZVAO POŽAR: Nevreme napravilo haos u Vojvodini, vatrogasci celu noć na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 10:03

VETAR OBARAO STABLA, GROM IZAZVAO POŽAR: Nevreme napravilo haos u Vojvodini, vatrogasci celu noć na terenu

Više mesta ostalo bez stuje, popadalo drveće, grom izazvao požar.

U toku noći, nevreme u nekim delovima Vojvodine dovelo je do problema u snabdevanju električnom energijom, a Vatrogasno spacilačke jedinice intrevenisale su u uklanjanju oborenih stabala.

Na teritoriji grada Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, ekipe Elektrodistribucije intervenisale su na otklanjanju kvarova na električnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži. Većina kvarova je otklonjena, sporadičnih kvarova ima na naiskonaponskoj mreži, saopštio je MUP.

Pripadnici Vatrogasno spacilačkih jedinica Sombor i Odžaci, 12 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila, angažovani su na šest intervencija uklanjanja oborenih stabala. 

Na teritoriji opštine Odžaci došlo je do požara na otvorenom prostoru usled udara groma.

Intervenisala su dva pripadnika VSJ Odžaci sa vozilom.

U večernjim časovima, na teritoriji opštine Beočin, zbog nevremena, došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom u tri naseljena mesta. 

U Bačkom Petrovcu bilo je sporadičnih problema u snabdevanju električnom energijom. Tokom noći, normalizovano je snabdevanje električnom energijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEVREME PRAVILO HAOS U VOJVODINI Sombor i delovi Novog Sada ostali bez struje, na putevima OBORENA STABLA: U Odžacima grom izazvao požar

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Nevreme koje je sinoć zadesilo delove Srbije, nanelo je štetu u vidu gubitka struje, oborenih stabala, ali i požara usled udara groma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.