Izvor: 025info.rs, 01.Mar.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju tri važne utakmice za odbojkašice Apatina i Prigrevice

Odbojkašice Apatina u nedelju od 13 sati dočekuju "Spartak 2" iz Subotice. Ova utakmica je derbi kola Prve lige sever, a igra se  u sportskoj hali u Apatinu. Apatinke se nalaze na prvom mestu na tabeli. Subotičanke, koje u svojim redovima imaju tri  igračice iz prvog tima Spartaka, a koje nastupaju u Super ligi Srbije trenutno se nalaze na  3. mestu na tabeli.   Odbojkašice Boom Volleya iz Prigrevice u nedelju gostuju ekipi Soko iz Nove Gajdobre. Derbi  utakmica Druge lige  Južna Bačka između dve prvoplasirane ekipe na tabeli zakazna  je za 18,00 sati.   Drugi tim Apatina u u okviru drugog kola prolećnog dela prvenstva Druge lige Južna Bačka u  nedelju gostuje u Bačkom Petrovcu.   Utakmica OK "Mladost"-OK"Apatin 2 "počinje u 18,00 sati.  
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Spartak ni set nije uzeo Zvezdi

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2019

Odbojkašice Crvene zvezde gostuju Spartaku u Subotici u okviru 6. kola Mini-lige BPŠ Superlige Srbije. Samo 48 sati nakon meča u Obrenovcu crveno-bele odbojkašice će ponovo na teren. Zvezda je i pored poraza od TENT-a (0:3) zadržala drugo mesto na tabeli sa skorom 17-6 i 49 bodova. U prethodnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.