Silni Apatinci, ubedljiv trijumf u Banatskom Karađorđevu

Izvor: 025info.rs, 13.Apr.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silni Apatinci, ubedljiv trijumf u Banatskom Karađorđevu

24. kolo Druge muške regionalne lige - grupa Sever obeležila je sjajna partija Košarkaškog kluba Dunav iz Apatina i ubedljiv trijumf protiv "fenjeraša" u Banatu. Apatinci su slavili na gostovanju u Banatskom Karađorđevu protiv istoimene ekipe rezultatom 91:56 (31:9, 20:15, 22:16, 18:16).

Sam pogled na tabelu nagoveštavao je igru mačke i miša na ovom susretu. Već posle 5 minuta igre gosti imaju petnaestak poena prednosti i do kraja prve četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << odlaze na +22.

Šansu u nastavku meča dobijaju svi igrači, ali bez obzira na to pobeda Dunava je na kraju bila više nego ubedljiva. Zabeležen je novi trijumf i učinjen još jedan korak ka konačnom cilju. Smiljanić je po običaju bio najefikasniji sa 22 postignuta poena, Vujin je ubacio 13, a Zorić 12 poena.

(Tabela preuzeta sa sajta Košarkaškog saveza Vojvodine)

U narednom 25. kolu Druge muške regionalne lige - grupa Sever, Dunav na svom parketu dočekuje KK Vojvodina iz Novog Miloševa.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Marunović skinuo krunu Novosađanima, Apa-futsal na korak do istorije!

Izvor: 025info.rs, 13.Apr.2015

U utakmici pretposlednjeg kola Vojvođanske futsal lige Klub malog fudbala Apa-futsal zabeležio je veoma važnu pobedu u Novom Sadu protiv Kluba malog fudbala Kruna rezultatom 4:2 (0:1). Na ovaj način kolo pre kraja Apatinci izbijaju na drugu poziciju na tabeli sa bodom više od direknog rivala iz...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.