Izvor: 025info.rs, 20.Mar.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sa radom besplatna škola atletike AK Apatin za decu, seniori nastupali na trkama u Kovačici i Adi Ciganliji (FOTO)

Na pomoćnim terenima Omladinskog fudbalskog kluba Mladost Apatin, u nedelju 19. marta, održan je prvi trening sa novim polaznicima besplatne škole atletike koje organizuje Atletski klub Apatin. Veliki broj dece predškolskog i mlađe školskog uzrasta u pratnji roditelja pristupio je prvom treningu koju su vodili Goran Čegar i Mariana Čegar Lukić. Na opšte i obosrtrano zadovoljstvo prvi trening je prošao u najboljem mogućem redu i u izuzetno radnoj atmosferi, što je dobar pokazatelj da atletika u Apatinu ima perspektivu. Treninzi za polaznike škole atletike Atletskog kluba Apatin realizovaće se na istom mestu utorkom i četvrtkom od 17 sati (od aprila meseca od 18 sati). Pored navedenih termina održaće se još jedan trening vikendom koji će se realizovati po dogovoru i u skladu sa slobodnim kapacitetima stadiona zbog odigravanja fudbalskih utakmica. Treninzi će se odvijati pod stručnim vođstvom atletskog trenera Bojana Tomaševića. Upis novih članova je...
Pogledaj vesti o: Apatin,   Ada

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.