Izvor: Radio Dunav, 16.Jul.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTINA APATIN DOBILA 18 MILIONA DINARA ZA ČIŠĆENJE KANALSKE MREŽE

U Skupštini APV 15.07.2014. godine Predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić je potpisao Ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za uređenje kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta u 2014.godini.
Ukupno za obnovu kanalske mreže potpisana su 33 ugovora u vrednosti od preko 590 miliona dinara.
Pored ovih Ugovora potpisani su i ugovori za obnovu i izgradnju vodovoda i kanalizacije u ukupnom iznosu od preko 290 miliona dinara, za 42 potpisana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ugovora.
Ugovore je korisnicima budžetskih sredstva uručio vršilac funkcije pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bugarski.
Sekretar Bugarski je naglasio da pokrajinska administracija nastoji da merama podrške opštinama stvara preduslove za društveno-ekonomski razvoj pokrajine.
„Pored toga što značajnim ulaganjem nastojimo da modernizujemo i razvijamo hidrosistem Dunav-Tisa-Dunav, što je važno kako za ukupan razvoj pokrajine, tako i za bezbednost u slučaju poplava, podjednako su važna i ulaganja u sigurno snabdevanje pijaćom vodom naših građana, kao i odgovorno upravljanje otpadnim vodama“, naveo je Bugarski.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

NOVA TRAFOSTANICA ZA ROMSKO NASELJE

Izvor: Radio Dunav, 16.Jul.2014

Predsednik Opštine Apatin, dr Živorad Smiljanić i direktor Elektrovojvodine mr Bogdan Laban potpisali su danas Sporazum o zajedničkom ulaganju u izgradnju elektroenergetskih objekata na teritoriji Opštine Apatin.. Predmet ovog Sporazuma je zajediničko ulaganje Opštine Apatin i Elektrovojvodine...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.