Bugarski: Podrška vojvođanskim opštinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski: Podrška vojvođanskim opštinama

Predstavnici 30 vojvođanskih lokalnih samouprava potpisali su danas sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za radove na obnovi kanalske mreže, saopšteno je danas iz Biroa za saradnju sa medijima Vlade AP Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

880 miliona dinara za obnovu kanalske mreže

Izvor: Beta, 15.Jul.2014

NOVI SAD, 15. jula 2014. (Beta) - Predstavnici 30 vojvodjanskih lokalnih samouprava potpisali su u utorak sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za radove na obnovi kanalske mreže, vredne 590 miliona dinara...Potpisani su i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.