DUNAV NAJBOLJI NA PRIJATELJSKOM TURNIRU U APATINU

Izvor: Radio Dunav, 27.Feb.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNAV NAJBOLJI NA PRIJATELJSKOM TURNIRU U APATINU

Prethodnog vikenda odigran je prijateljski turnir mlađih kategorija u košarci na kome su učestvovali SO Koš ( Sombor), KK Crvena Zvezda MTS (Beograd) i domaćin KK Dunav (Apatin). Nakon odigranog triagonala najuspešniji su bili igrači KK Dunava koji su u prvom meču pobedili SO Koš, a zatim i podmladak našeg Euroligaša Crvene Zvezde MTS, koji je kasnije uspeo da upiše pobedu nad ekipom i Sombora SO Koš.
Domaćin je gostima uručio nagrade u vidu šolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << sa motivima grada Apatina, dok su treneri kao uspomenu na ovaj turnir dobili zidni sad takođe sa motivima Apatina.
Sutradan su domaćini dali priliku gostima iz Beograda za revanš, ali su mališani iz Apatina i ovoga puta bili bolji i pobedili svoje beogradske vršnjake.

Pogledaj vesti o: Apatin,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Mališani KK Dunav bolji od Zvezde i SO-koša

Izvor: 025info.rs, 27.Feb.2017

Prethodnog vikenda odigran je prijateljski turnir mlađih pionira u košarci na kome su učestvovali KK SO-koš Sombor, KK Crvena zvezda MTS Beograd i domaćin KK Dunav Apatin. Nakon odigranog triagonala najuspešniji su bili igrači Dunava koji su u prvom meču pobedili SO-koš, a zatim i vršnjake...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.