Apatinska pivara dobila sertifikat Top Employer 2023

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Feb.2023, 08:59

Apatinska pivara dobila sertifikat Top Employer 2023

Stvaranje okruženja za rast naših zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo su vrednosti koje su ugrađene u našu kulturu poslovanja. Pored priznanja dobijenog na lokalnom nivou, evropski logo na nivou Moslon Coors-a potvrđuje da u našoj celoj kompaniji negujemo kulturu u kojoj cenimo i poštujemo naše razlike i verujemo da su različitost i inkluzija ključ za promovisanje pobedničke timske kulture“ – kaže Igor Vukašinović, generalni direktor Apatinske pivare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Da bi dobila ove dva priznanja, Apatinska pivara je prošla kroz opsežan i rigorozan proces koji je sproveo Institut Top Employer. Ovaj program sertifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata njihove ankete o najboljim praksama ljudskih resursa. Ova anketa pokriva šest domena ljudskih resursa koji se sastoje od dvadeset tema uključujući strategiju brige o ljudima, radno okruženje, razvoj talenata, učenje, različitost i inkluziju, wellbeing i još mnogo toga.

Izazovna vremena otkrivaju najbolje u ljudima i organizacijama i tome smo bili svedoci u našem Programu sertifikacije Top Employer ove godine gde je primećen izuzetan rezultat sertifikovanih Top Employer kompanija za 2023 godinu. Ovi poslodavci su uvek pokazivali da im je stalo do razvoja i dobrobiti svojih ljudi. Na taj način oni zajednički obogaćuju svet rada“ – rekao je ovim povodom David Plink, Izvršni direktor Instituta Top Employer.

Top Employer Institute je globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnosti u praksi. Smatra se da sertifikovani najbolji poslodavci pozitivno utiču na živote preko 9,5 miliona zaposlenih širom sveta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.