Izvor: TvojPortal.com, 04.Jan.2012, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avast lansira besplatan antivirus za pametne telefone

Izvor: bizlife.rs Kompanija "Avast" objavila je besplatan antivirus programza "smartphone" korisnike pod operativnim sistemom "Android", preneli su francuski elektronski mediji.  To je prvi korak u prodoru na tržište mobilnih telefona koji ovaj izdavač antivirusnih softvera ima u planu da napravi,


kako što je to učinio i sa milionima prenosnih kompjutera. Na njega su se odlučili nakon tržišnog istraživanja u kome se pokazalo da je samo 30 odsto vlasnika "smartphona" pod "Androidom" instaliralo bezbednosnu aplikaciju. Tržište je dakle i dalje ogromno i izdavač će ga "napasti" najbolje što ume.

nauka&tehnologijaAvastantivirus za pametne telefone
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.