Vučić sutra u Berlinu sa Angelom Merkel

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u Berlinu sa Angelom Merkel

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će sastati sutra popodne u Berlinu s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i da će teme razgovara biti situacija u regionu i dolasku novih nemačkih investitora u Srbiju.

On je u intervjuu za televiziju Hepi rekao i da su posle sastanka predviđene zajedničke izjave i radna večera.

Vučić je naveo i da će s nemačkom kancelarkom razgovarati o svim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << važnim regionalnim temama "i našem ekonomskom napretku kao i daljem dolasku nemačkih investitora u Srbiju".

"To će biti deseti put da se surećem s Merkel i to je velika čast za našu zemlju", rekao je Vučić.

Prema njegovi mrečima, ona je najveći lider u Evropi i "de fakto lider" Evropske unije čija je podrška Srbiji bila izuzetno značajna za napredak na evropskom putu i dolazak investitora iz Nemačke u Srbiju.

Angela Merkel je ranije danas otkazala najavljen odlazak u SAD, gde je trebalo da se vidi sa predsednikom Donaldom Trampom, zbog nevremena na američkoj istočnoj obali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.