Vučić i Merkel: Podrška reformama, stabilnost regiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Merkel: Podrška reformama, stabilnost regiona

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obavestio je danas nemačku kancelarku Angelu Merkel da će Srbija, bez obzira na incidente na utakmici Srbija - Albanija, učiniti sve da očuva stabilnost u regionu, a nemačka kancelarka je potvrdila podršku Berlina Beogradu.

Vučić i Merkel razgovarali su telefonom, a nemačka kancelarka je, u dugom i prijateljskom razgovoru, izrazila podršku evropskom putu i reformama koje Srbija na tom putu mora da sprovede.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je saopsteno, tema razgovora bila je i regionalna stabilnost, a predsednik Vlade Srbije je rekao da će Srbija, bez obzira na incidente koji su se dogodili na fudbalskoj utakmici između reprezentacije Srbije i Albanije, učiniti sve da očuva političku i ekonomsku stabilnost, kako u Srbiji tako i u celom regionu,

Vučić i Merkelova saglasili su se i da je stvaranje dobrog poslovnog ambijenta u Srbiji važan uslov za unapređenje bilateralne ekonomske saradnje, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Merkel: Podrška reformama, stabilnost regiona

Izvor: Politika, 18.Okt.2014

BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obavestio je danas nemačku kancelarku Angelu Merkel da će Srbija, bez obzira na incidente na utakmici Srbija - Albanija, učiniti sve da očuva stabilnost u regionu, a nemačka kancelarka je potvrdila podršku Berlina Beogradu...Vučić i Merkel...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.