Tereza Mej zaglavljena u kolima, Merkelova čekala VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej zaglavljena u kolima, Merkelova čekala VIDEO

Berlin -- Britanska premijerka Tereza Mej nakratko je bila sprečena da izađe iz automobila, kada je stigla na sastanak s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Berlinu.

Vrata automobila britanske premijerke ostala su zaključana dok je član njenog osoblja pokušavao da ih otvori, ali posle nekoliko trenutaka uspeo je da ih otvori, preneo je BBC.

Mejova je stigla danas u Berlin na razgovore sa nemačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kancelarkom, pre nego što otputuje u Brisel na sastanak sa predsednikom Evropske komisije Žan Klodom Junkerom i predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom, koji predsedava samitu u četvrtak, prenela je agencija AP.

Ona se sastaje sa više evropskih zvaničnika u nastojanjima da spase njen sporazum o Bregzitu, nakon odlaganja glasanja u britanskom parlamentu.

Mejova je rekla da su joj potrebna "dodatna uveravanja" u vezi sa severnoirskom granicom kako bi obezbedila podršku poslanika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMALE SU POZITIVAN SASTANAK" Mej i Merkel ostaju u bliskom kontaktu

Izvor: Blic, 11.Dec.2018

Britanska premijerka Tereza Mej imala je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Berlinu pozitivan sastanak, rekao je portparol britanske premijerke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.