Šta će Angela Merkel kada ode sa vlasti?

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 12:58

Šta će Angela Merkel kada ode sa vlasti?

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da još nije imala vremena da razmišlja o tome šta će raditi nakon što napusti funkciju.

Ona je, ipak, navela da bi za Nemačku bilo važno da ima poziciju u klimatskim planovima EU dok je nova vlada u procesu formiranja, prenosi Rojters. Merkel je ocenila da među ženama političarima postoji želja da budu efikasnije, iako, kako je rekla, postoje izuzeci. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ona je novinarima rekla da su neke druge žene učinile mnogo više od nje za jednakost, ali da veruje da je i ona postigla nešto.

Merkel, koja je na čelu najveće evropske ekonomije od 2005. godine odlazi sa funkcije kancelara pošto je odlučila da se ne kandiduje za peti mandat na saveznim izborima 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Merkel nije imala vremena da razmišlja šta će raditi kad napusti funkciju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2021

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da još nije imala vremena da razmišlja o tome šta će raditi nakon što napusti funkciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.