Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA U BRISELU SASTANAK Oland, Porošenko i Merkel raspravljaju o Ukrajini

Predsednici Francuske i Ukrajine Fransoa Oland i Petro Porošenko i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovaraće sutra u Briselu o situaciji na istoku Ukrajine, saopštila je danas Jelisejska palata.

Sastanak će biti održan na marginama samita Evropske unije posvećenog rešavanju izbegličke krize.

Zvaničnici će razgovarati o primeni sporazuma iz Minska o okončanju sukoba ukrajinskih vlasti i proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bruxelles: Sastanak o mirovnom procesu u Ukraijini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Mar.2016

Predsjednici Francuske i Ukrajine Fransoa Oland i Petro Porošenko i njemačka kancelarka Angela Merkel razgovarat će danas u Briselu o mirovnom procesu na istoku Ukrajine, javile su svjetske agencije...Sastanak će biti održan na marginama dvodnevnog samita Evropske unije posvećenog rješavanju izbjegličke...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.