Pogledajte kako je novinar čestitao Angeli Merkel rođendan (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je novinar čestitao Angeli Merkel rođendan (VIDEO)

Jedna od vodećih ličnosti na međunarodnoj političkoj sceni, nemačka kancelarka Angela Merkel, danas slavi 60. rođendan.

U želji da joj čestita rođendan, novinar nemačke televizije ZDF je tokom konferencije za novinare u Briselu ustao i Merkelovoj otpevao tradicionalnu rođendansku pesmu.
“Pre nego što vam postavim pitanje, a mislim da govorim u ime svih ovde prisutnih, hoću da vam poželim sve >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najbolje za rođendan”, rekao je novinar i zapevao.
Iako se tome verovatno nadao, njegove kolege u sali mu se nisu pridružile, tako da je pesmu otpevao sam.
“Trebalo je da pevam sa vama. Bolje bi ispalo”, kazala je kancelarka pre nego što mu se zahvalila.
“Ovo je prva rođendanska pesma koju sam danas dobila”, navela je Merkelova, dodavši da je od svojih kolega u Briselu dobila cveće.

Izvor: tanjug.rs
The post Pogledajte kako je novinar čestitao Angeli Merkel rođendan (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkelova od novinara dobila rođendansku pesmicu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2014

Nemačka kancelarka Angela Merkel danas je napunila 60. rođendan, koji je dočekala na samitu Evropske unije, koji je potrajao do kasno u noć. Uprkos tome što je bila "na radnom zadatku", Merkelovu je dočekalo rođendansko iznenađenje...Jedan od novinara je na pres konferenciji u Briselu nemačkoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.