Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Mladi se iseljavaju iz finansijskih razloga

BERLIN - Premijer Hrvatske Andrej Plenković, boravi od danas u dvodnevnoj radnoj posjeti Njemačkoj tokom koje će se sastati sa kancelarkom Angelom Merkel i prisustvovati otvaranju poljoprivrednog sajma "Zelena sedmica" u Berlinu, na kojem je Hrvatska ove godine zemlja partner.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Merkel i Plenković nadaju se pomacima za Albaniju i S.Makedoniju na samitu u Zagrebu

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jan.2020

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel i hrvatski premijer Andrej Plenković izjavili su u četvrtak kako se nadaju da će doći do pomaka u otvaranju pristupnih pregovora Albanije i Sjeverne Makedonije s EU-om na samitu koji u svibnju organizira predsjedateljica Unije Hrvatska...Unija je obećala...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.