Otkriveno kako će se zvati Vučićev sin: Za naslednika su izabrali staro srpsko ime

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno kako će se zvati Vučićev sin: Za naslednika su izabrali staro srpsko ime

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u petak po treći put postao otac, a kako saznaje Telegraf.rs, za sina je odabrao staro srpsko ime - Vukan.

Beba koju mu je rodila supruga Tamara stigla je 15 dana pre termina, po rođenju dobila je najviše ocene, a teška je 3.250 kilograma

Nakon saznanja da je predsednik Srbije dobio prinovu, počele su da stižu čestitke iz zemlje i sveta.

Predsednik Srbije je čuo lepe vesti dok se nalazio u poseti Kazahstanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja, pre nekoliko minuta, dobili sina - napisao je Vučić na Tviteru.

Вечерас ћу први пут морати да прекинем државничке обавезе, и то са осмехом на лицу, јер смо Тамара и ја, пре неколико минута, добили сина.

— Александар Вучић (@avucic) June 9, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Predsednik Srbije Vučić dao je sinu ime Vukan: Evo šta ono simboliše i odakle vuče poreklo

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017

Ime Vukan je staro srpsko ime, a verovalo se da će dečak ako nosi ovo ime moći da se bori protiv zlih duhova i veštica i da će biti zaštićen celog života...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u petak postao po treći put otac, a kako saznaje naš portal Telegraf.rs, za sina je odabrao staro...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.