Oluja odložila posetu Angele Merkel Vašingtonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 04:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja odložila posetu Angele Merkel Vašingtonu

Nemačka kancelarka Angela Merkel odložila je posetu Vašingtonu, gde je sutra trebalo da se sastane sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, zbog brzog napredovanja zimske oluje koja se očekuje da će pogoditi severoistok SAD.

Merkel je novinarima rekla da ju je Tramp pozvao kako bi joj objasnio koliko je ozbiljna situacija s olujom, preneo je Rojters

"Put je otkazan", potvrdila je Merkel.

Nemačka kancelarka poručila je da će njena poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SAD ponovo biti zakazana što je pre moguće.

Bela kuća je, takođe, objavila da je odložen sastanak Merkelove i Trampa, preneo je Rojters.

U saopštenju Bele kuće, navodi se da je sastanak dvoje lidera odložen do 17. marta.

Merkel je trebalo sutra da se sastane sa američkim predsednikom, što bi bio njihov prvi susret od dolaska Trampa na čelo SAD.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.