Niz afera muči njemačke demohrišćane u super-izbornoj godini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Mar.2021, 08:32

Niz afera muči njemačke demohrišćane u 'super-izbornoj' godini

Nekoliko afera, od kojih posljednja uključuje dvojicu poslanika Bundestaga koji su se bogatili na poslovima s maskama, uticale su na pad popularnosti vladajućeg demohrišćanskog bloka u tzv. “super-izbornoj godini” koja bi trebala rezultirati imenovanjem novog kancelara, nasljednika Angele Merkel.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

RSE: Niz afera muči nemačke demohrišćane u tzv. super-izbornoj godini

Izvor: Danas, 12.Mar.2021

Uz frustracije mnogih Nemaca zbog spore vakcinacije, nekoliko afera, od kojih poslednja uključuje dvojicu poslanika Bundestaga koji su se bogatili na poslovima s maskama, uticalo je na pad popularnosti vladajućeg demohrišćanskog bloka (CDU-CSU) u tzv. "super-izbornoj godini" koja bi trebalo da rezultira...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.