Nemački islamista preti: Napašćemo Berlin i ubiti Angelu Merkel

Izvor: NaDlanu.com, 03.Feb.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački islamista preti: Napašćemo Berlin i ubiti Angelu Merkel

Nemački radikalni islamista koji sebe naziva Abu Azam zapretio je na video snimku da će ovog leta napasti Berlin i ubiti kancelarku Angelu Merkel, preneli su nemački mediji.

Trominutni snimak pojavio se na internetu i u njemu se pojavljuje Abu Azam za kojeg se veruje da je radikalni salafista koji se prošle godine preselio u Egipat, preneo je list Velt. "Osvrćući se na 'arapsko proleće', možemo očekivati sa radošću 'evropsko leto'", rekao je on na video snimku, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << list. "Osama čekaj na nas...Mi želimo da vidimo Obamu i Merkelovu mrtve", navodi list reči Abu Azama. On je još zapretio da će zgrada nemačkog parlamenta biti meta napada kao što je bio onaj na Svetski trgovinski centar u Njujorku 2001. Portparol nemačke obaveštajne službe potvrdio je da su njihovi agenti videli taj snimak i da ga trenutno procenjuju. Nemačke vlasti pojačale su nadzor nad salafističkim grupama koje zagovaraju radikalnu verziju islama.(Novi magazin, Tanjug)
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.