NEMACKI OBAVESTAJCI OKUPIRALI SRBIJU Specijalci i TAJNI AGENTI na ulicama SNAJPERISTI na krovovima STIZE ANGELA MERKEL

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMACKI OBAVESTAJCI OKUPIRALI SRBIJU Specijalci i TAJNI AGENTI na ulicama SNAJPERISTI na krovovima STIZE ANGELA MERKEL

Zbog bezbednosti nemačke kancelarke Angele Merkel, koja sutra uveče stiže u Beograd, na ulicama će biti raspoređeno 2.000 policajaca, a u Srbiju su već stigli i pripadnici nemačke Savezne obaveštajne službe (BND)!

Kako prenosi “Blic” reč je o prvom stepenu obezbeđenja, koji podrazumeva da će na ulicama biti skoro 2.000 policajaca, dok ćebeogradski aerodrom pokrivati pripadnici specijalnih jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i agenti BIA-e!

Duž trase kojom bude prolazila nemačka kancelarka biće postavljeni specijalci na krovovima, biće zavareni šahtovi, ali neće biti preduzete mere spuštanja roletni.

Angela Merkel će u sredu uveče sleteti na Aerodrom “Nikola Tesla” iz Tirane, gde počinjeregionalnu mini-turneju. Svečani doček biće priređen ispred “Palate Srbija”, a tamo će pripadnici Garde VS i premijer Aleksandar Vučić dočekati nemačku kancelarku.

Prema saznanjima ovog lista Merkelova će prespavati u predsedničkom apartmanu u hotelu “Hajat”, gde će u četvrtak imati radni doručak sa predstavnicima srpskin NVO, a potom će se sastati i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Specijalci na krovovima i zavareni šahtovi zbog dolaska Angele Merkel

Izvor: Radio 021, 07.Jul.2015

Zbog bezbednosti nemačke kancelarke Angele Merkel, koja sutra uveče stiže u Beograd, na ulicama će biti raspoređeno 2.000 policajaca, a u Srbiju su već stigli i pripadnici nemačke Savezne obaveštajne službe (BND)...Kako prenosi "Blic" reč je o prvom stepenu obezbeđenja, koji podrazumeva da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.