Merkelova: Rusija anektirala Krim

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova: Rusija anektirala Krim

Berlin -- Nemačka kancelarka Angela Merkel označila je na sastanku sa poslanicima Hrišćansko demokratske unije, čiji je lider, akciju Rusije na Krimu kao "aneksionu".

Ona je navodno rekla partijskim kolegama da je Rusija efikasno "ukrala" polustrvo Krim i da se to može nazvati "aneksijom", prenela je agencija AFP reči jednog od demohrišćana koji je izjavu dao pod uslovom da ostane anoniman.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečima, kancelarka je istakla da se Rusija “ne sme izvući” sa ovim potezom na Krimu, kao i da će Nemačka nastaviti da pomaže Ukrajini, da održava dijalog sa Kremljom, uključujući eventualne sankcije protiv Moskve.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel: Ruska aneksija Krima

Izvor: Politika, 11.Mar.2014

BERLIN – Nemačka kancelarka Angela Merkel označila je danas na sastanku sa poslanicima Hrišćansko demokratske unije, čiji je Merkelova lider, akciju Rusije na Krimu kao „aneksionu,” prenose agencije pozivajući se na jednog od učesnika sastanka...Ona je navodno rekla partijskim kolegama da...

Nastavak na Politika...

Merkel: Rusija efikasno anektirala Krim!

Izvor: Press, 11.Mar.2014

Ona je navodno rekla partijskim kolegama da je Rusija efikasno “ukrala” polustrvo Krim i da se to može nazvati “aneksijom”, prenela je agencija AFP reči jednog od demohrišćana koji je izjavu dao pod uslovom da ostane anoniman.. Prema njegovim rečima, kancelarka je istakla da se Rusija “ne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.