Merkel u sredu uveče dolazi u Beograd

Izvor: Akter, 03.Jul.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel u sredu uveče dolazi u Beograd

Nemačka kancelarka Angela Merkel dolazi u Beograd u sredu uveče posle čega će razgovarati s premijerom Aleksandrom Vučićem, saopštio je njen portparol

Glavne teme poseta Albaniji, Srbiji i BiH 8. i 9. jula biće bilateralni odnosi, ekonomska i energetska pitanja, kao i predstojeća konferencija o Zapadnom Balkanu.

Merkel će po dolasku u Beograd iz Tirane, imati sastanak i večeru s Vučićem, a sutradan će razgovarati i s predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Tomislavom Nikolićem. Zvanični sastanci u četvrtak, 9. jula počinju doručkom s predstavnicima civilnog društva.

Nemačka kancelarka će u sredu u Tirani razgovarati s albanskim premijerom Edijem Ramom i predsednikom Bujarom Nišanijem i s Ramom učestvovati na nemačko-albanskoj ekonomskoj konferenciji.

Posle Srbije u četvrtak, 9. jula, nemačka kancelarka putuje u Sarajevo gde će razgovarati s premijerom Denisom Zvizdićem i članovima predsedništva BiH, a posetiće i izložbu "Srebrenica 11/07/1995" i sastati s predstavnicama udruženja Majke Srebrenice, objavljen je na sajtu nemačke kancelarke.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel idući tjedan u posjeti Albaniji, Srbiji i BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jul.2015

Njemačka kancelarka Angela Merkel dolazi u Beograd u srijedu uvečer 8.jula poslije  čega će razgovarati s premijerom Aleksandrom Vučićem, saopštio je njen portparol...Glavne teme posjeta Albaniji, Srbiji i BiH   biće bilateralni odnosi, ekonomska i energetska pitanja, kao i predstojeća konferencija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.