Merkel pozvala Nemce da poštuju stroge epidemiološke mere

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Apr.2021, 14:18

Merkel pozvala Nemce da poštuju stroge epidemiološke mere

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je 24. aprila Nemce da prihvate restrikcije vezane za pandemiju koje su stupile na snagu u ponoć (24. aprila) uključujući noćni policijski čas od 22 sata do pet sati ujutro, dalja ograničenja ličnih kontakata i pristupa prodavnicama koje nisu neophodne u oblastima sa visokim stopama infekcije. U svom nedeljnom obraćanju Merkel je priznala da su nove mere "teške" ali je naglasila da je potrebno da se zaustavi širenje virusa u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"UČINIMO SADA ONO ŠTO MORAMO" Merkel poziva Nemce da poštuju stroge mere

Izvor: Blic, 24.Apr.2021

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas građane da se za vikend pridržavaju strogih mera protiv kovid-19 koje su na snazi u područjima s visokom stopom zaraze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.