Merkel: Novčane kazne i zabrana okupljanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2020, 01:07

Merkel: Novčane kazne i zabrana okupljanja

Nemačka će zabraniti veća okupljanja i novčano će kažnjavati osobe koje ne poštuju regulative uvedene radi suzbijanja širenja virusa korona tokom jeseni i zime, rekla je u utorak kancelar Angela Merkel. Ona je nakon razgovora sa premijerima 16 nemačkih pokrajina istakla da će zabrane biti ciljane, da će po svaku cenu izbegavati blokadu cele zemlje, te da je održanje privrede prioritet. U odnosu na druge evropske zemlje, Nemačka je imala relativno nisku stopu zaraze i smrtnosti od virusa...
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ZABRANA TOČENJA ALKOHOLA, VELIKE KAZNE Nemačka razmatra stroge mere: Do Božića moguće i 19.000 NOVOZARAŽENIH

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

Nemački kancelar Angela Merkel predložiće stroge mere za suzbijanje virusa korona, koje će podrazumevati zabranu točenja alkohola, prebacivanje školskih praznika sa zime na jesen, kao i veliku kaznu za ostavljanje lažnih ličnih podataka pri odlasku u restorane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.