Merkel: Kol je promenio moj život

Izvor: Beta, 16.Jun.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Kol je promenio moj život

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da joj je Helmut Kol "promenio život" ulogom koju je odigrao u ujedinjenju Nemačke.Ona je rekla da je Kol bio "sreća za Nemce".Merkel je odrasla u Istočnoj Nemačkoj, a političku karijeru je počela 1990, pod Kolovim pokroviteljstvom.Helmut Kol, kancelar Nemačke od 1982. do 1998, umro je danas u 88. godini.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Merkel: Kol mi promenio život, Putin: Divio sam mu se

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2017

Svetski zvaničnici reagovali su sa žaljenjem na vest o smrti bivšeg nemačkog kancelara Helmuta Kola i iskazali poštovanje prema "velikom Evropljaninu i patrioti"...Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da joj je Helmut Kol "promenio život" ulogom koju je odigrao u ujedinjenju Nemačke...Ona...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.