Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Globalni sporazum o migracijama u interesu Nemačke

Kancelarka Angela Merkel rekla je danas da je u interesu Nemačke da podrži Globalni sporazum UN o migracijama koji su SAD, Mađarska i Poljska odbacile.

U obraćanju poslanicima, Merkel je rekla da bi taj sporazum trebalo da migrantima obezbedi uslove koji velikim delom u Nemačkoj već postoje.

Nemački zvaničnici se nadaju da će ovaj neobavezujući sporazum koji treba da bude usvojen u Marakešu sledećeg meseca smanjiti priliv migranata u Nemačku jer bi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << im obezbedio humane uslove i na drugim mestima.

Merkelova je istakla važnost međunarodne saradnje napomenuvši da Nemačka svoj preporod posle Drugog svetskog rata duguje delom i međunardnim institucijama kao što su EU i UN.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Merkel: Globalni sporazum o migracijama u interesu Nemačke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2018

Kancelarka Angela Merkel rekla je danas da je u interesu Nemačke da podrži Globalni sporazum UN o migracijama koji su SAD, Mađarska i Poljska odbacile. U obraćanju poslanicima, Merkel je rekla da bi taj sporazum trebalo da migrantima obezbedi uslove koji velikim delom u Nemačkoj već postoje. Nemački...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.