Merkel: Biće razlika na samitu G20, ali treba da pričamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Biće razlika na samitu G20, ali treba da pričamo

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da očekuje da na samitu Grupe 20 vodećih svetskih privreda (G20) u Hamburgu 7. i 8. jula bude postignut uopšteni dogovor o borbi protiv međunarodnog terorizma, ali je navela da će među učesnicima verovatno biti razlika u vezi sa drugim pitanjima.

"Ne mislim da ćemo na kraju imati jedinstvene pozicije po svim pitanjima, ali bilo bi razumno i pošteno da razgovaramo jedni sa drugima o svim pitanjima međunarodne diplomatije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je Merkelova na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

Agencija navodi da je nemačka kancelarka sugerisala da se SAD pod predsednikom Donalda Trampa ne slažu s ostalima po nekim pitanjima.

"Znamo da određene pozicije koje američka vlada zastupa i ja ne očekujem da će ove pozicije biti napuštene zbog dvodnevnog puta u Hamburg", navela je Merkelova.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel: AMERIKA se ne slaže sa ostalima, ali DOGOVOR ĆE BITI POSTIGNUT

Izvor: Blic, 03.Jul.2017

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da očekuje da na samitu Grupe 20 vodećih svetskih privreda (G20) u Hamburgu 7. i 8. jula bude postignut uopšteni dogovor o borbi protiv međunarodnog terorizma, ali je navela da će među učesnicima verovatno biti razlika u vezi sa drugim pitanjima...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.