Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2020, 10:41

Malteški ambasador poredio Angelu Merkel sa Hitlerom

Malteški ambasador u Finskoj poredio je u Fejsbuk poruci nemačku kancelarku Angelu Merkel sa Adolfom Hitlerom, i zatim je podneo ostavku, javlja dnevnik "Tajms of Malta".

"Pre 75 godina zaustavii smo Hitlera. Ko će zaustaviti Angelu Merkel. Ona je ostvarila Hitlerov san da kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Evropu", napisao je ambasador Majkl Zamit Tabona preko Tvitera, u objavi koja je kasnije povučena.

Prema listu "Tajms of Malta", minsitarstvo spoljnih poslova tražilo je od njega da odmah povuče tu poruku i diplomata, na tom mestu od 2014. godine, je podneo ostavku

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.