Izvor: Muzika.co, 09.Apr.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LET 3 DOBIO POŠILJKU GOVANA ANGELE MERKEL

Spremajući se za veliki koncert u “Laubi” Mrle i Prlja ekskluzivno obelodanili da je bend Let 3  u riječkoj luci dočekao prvu pošiljku govana Angele Merkel.
Pred veliki koncert benda Let 3 u “Laubi” 25. aprila i otkrivanje spomenika “Angela Merkel sere” Mrle i Prlja su u riječkoj luci snimili izveštaj o prijemu “dragocenog tereta” >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << .
Kako navode Mrle i Prlja  “poslat je prvi paket govana Angele Merkel direktno iz Rajhstaga, a naš čovek koji je ekspert za analizu govana tamo gore u kanalizaciji, tačno je odabrao baš prava govna Angele Merkel. Ta govna idu u naš kip koji se upravo radi, on ima u sebi jedan spremnik koji na određeni način ispušta govna i sere po svima onima koji to budu željeli… Ako Vam ovo izgleda malena količina – ne brinite, bit će za svih, koliko god treba. Bit će za cijelu Europu, bit će za Grčku, bit će za cijelu regiju, bit će i za Čačak …”
Nakon ove originalne najave preostaje nam još samo da vidimo kakva su iznenađenja Let 3 pripremili publici za veliki koncert u Zagrebu 25. aprila u “Laubi” .

NAJČITANIJI ČLANCI NA SAJTU MUZIKA.CO :

KOLIKO KOŠTA BUKIRANJE VAŠEG OMILJENOG BENDA ?

NOVI SPOT GRUPE VARVAROGENIJE UČITELJICA

KOJI SU BENDOVI BILI ZABRANJENI U SOVJETSKOM SAVEZU?

KO SU ZAISTA BILI PIŠONJA I ŽUGA?

NAJPOZNATIJE EX YU PESME O GEJ POPULACIJI




Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.