Joksimović od danas u Berlinu

Izvor: Studio B, 13.Okt.2014, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović od danas u Berlinu

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović počinje trodnevnu posetu Berlinu, gde će se sastati sa poslanicima nemačkog Bundestaga, zvaničnicima iz kabineta Angele Merkel i predstavnicima Evropske komisije.

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović danas počinje trodnevnu posetu Berlinu, gde će se sastati sa poslanicima nemačkog Bundestaga, zvaničnicima iz kabineta nemačke kancelarke >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Angele Merkel i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom.

"Ono što je sada ozbiljan zadatak je pokušaj da Nemačkoj predstavimo našu argumentaciju da smo zaslužili otvaranje poglavlja... Imaćemo sastanke sa poslanicima različitih odbora nemačkog Bundestaga, ali i sa ljudima iz kabineta kancelarke (Angele) Merkel", rekla je Joksimović Tanjugu.

Ona je istakla da će uraditi sve da promoviše i pruži dobru argumentaciju da je Srbija zaslužila otvaranje poglavlja, ali i napomenula da, ako se to ne desi, naša zemlja mora da nastavi reforme.

"Moramo da nastavimo naš evropski put, pre svega zbog reformi koje su važne za građane", zaključila je Joksimović.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Joksimović od danas u Berlinu

Izvor: Blic, 13.Okt.2014

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović danas počinje trodnevnu posetu Berlinu, gde će se sastati sa poslanicima nemačkog Bundestaga, zvaničnicima iz kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.