IZNENADNI POZIV: Angela Merkel se sutra sastaje sa Vučićem!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADNI POZIV: Angela Merkel se sutra sastaje sa Vučićem!

Iako nije bilo planirano da se tokom sutrašnje posete Nemačkoj sastane sa nemačkom kancelarkom, Vučića je, navodno, kontaktirao savetnik Angele Merkel, pošto je ona izrazila želju da se sastane sa srpskim premijerom

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas iznenadni poziv nemačke kancelarke Angele Merkel za sastanak i sutra će se sastati sa njom u Berlinu.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije bilo planirano da se tokom sutrašnje posete Nemačkoj sastane sa nemačkom kancelarkom, Vučića je, navodno, kontaktirao savetnik Angele Merkel, pošto je ona izrazila želju da se sastane sa srpskim premijerom.

Teme razgovora biće evropske integracije Srbije i migrantska kriza.

Premijer Vučić će sutra učestvovati na Evropskom forumu u Berlinu. Forum organizuje Konrad Adenauer fondacija, a Vučić će na tom skupu govoriti na temu "Srbija u Evropi".

Kako je ranije rečeno u kabinetu premijera, Vučić će se u Berlinu obratiti i članovima Odbora Bundestaga za EU.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.