HIT! UDALA ANGELU ZA MAKRONA! Stogodišnja baka ubeđena da je Merkelova supruga predsednika Francuske! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT! UDALA ANGELU ZA MAKRONA! Stogodišnja baka ubeđena da je Merkelova supruga predsednika Francuske! (VIDEO)

Francuski predsednik Emanuel Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel u međusobnim susretima često odaju utisak veoma prijateljskog odnosa, što je očigledno prevarilo jednu gospođu u Kompjenju, na severu Francuske, da su dva državnika u stvari bračni par. Mada je i činjenica da gospođa ima više od 100 godina svakako imala udela

Obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata okupilo je brojne svetske lidere, ali i veliki broj građana, koji je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ulice da oda počast poginulima, ali i proslavi kraj rata koji je odneo oko 40 miliona života.

"Erm, I'm not Madame Macron, I'm ... the chancellor of Germany" ¯\_(ツ)_/¯ pic.twitter.com/5ApTg5Ie4Y

— DW News (@dwnews) November 12, 2018

Dok je stajala na kiši, čekajući početak svečanosti u Kompjenju, Polet Monije se rukovala sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, a onda okrenula i prema nemačkoj kancelarki, Angeli Merkel.

Stežući šaku Merkelove, vremešna starica pitala je: „Da li ste vi madam Makron?“

Na sekundu pomalo zbunjena, Merkelova se brzo nasmešila i na nemačkom rekla starici: „Ja sam nemačka kancelarka“, što je prevedeno Monijeovoj.

Više pročitajte OVDE.

Kada je drugi put postavila isto pitanje, Merkelova se približila i starici na uho na francuskom rekla: "Je suis chancelière allemande" (ja sam nemačka kancelarka).

Svečanost je očigledno bila veoma emotivna za Polet, koja je bila jedna od hiljadu ljudi pozvanih da prisustvuje obeležavanju u koja je stajala u prvom redu.

- Gospodine Makron! Nije moguće. Mala starica poput mene se rukuje sa predsednikom republike. Ovo je fantastično. Fantastično! Nemojte da zaplačem - rekla je Polet.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.