Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2023, 10:43

Cvijanović: Šmit svjestan da stoji na staklenim i nelegalnim nogama

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da "Angela Merkel nije predložila Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH da nameće zakone i iživljava se nad demokratski izabranim institucijama u BiH, već da ga udomi jer za njega nije više bilo političkog posla u njegovoj zemlji".
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanović: Merkel predložila Šmita za visokog predstavnika u BiH da ga udomi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2023

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da bivša nemačka kancelarka Angela Merkel nije predložila Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH da nameće zakone i iživljava se nad demokratski izabranim institucijama u BiH, već da ga udomi, jer za njega nije više bilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Cvijanović: Nije Merkel dovela Šmita u BiH da nameće zakone već da ga udomi

Izvor: Danas, 09.Dec.2023

Srpska članica Predsedništva BiH Željka Cvijanović je danas ocenila da je visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit svestan da u BiH "stoji na staklenim, nepravnim i nelegalnim nogama".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.