Brnabićeva se susrela sa Merkelovom u Davosu

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva se susrela sa Merkelovom u Davosu

Premijerka Srbije Ana Brnabić susrela se u Davosu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a imala je i niz susreta sa predstavnicima velikih svetskih kompanija.
"Uvek je čast i zadovoljstvo susresti se sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel", navela je premijerka Ana Brnabić na zvaničnom instagram nalogu.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlade razgovarala je i sa predsednikom Kolumbije Ivanom Dukeom o bilateralnim odnosima dve zemlje.
Ana Brnabić, koja u Davosu učestvuje na 50. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, sastala se i sa predsednikom kompanije "Visa" Rajanom Mekajnernijem i sa Džaredom Koenom, izvršnim direktorom "Google Jigsaw".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić u Davosu sa Angelom Merkel

Izvor: Blic, 23.Jan.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić susrela se danas u Davosu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a imala je i niz susreta sa predstavnicima velikih svetskih kompanija.

Nastavak na Blic...

Srbija ima suficit u robnoj razmeni sa Holandijom

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 11:42

Davos -- Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se juče u Davosu s premijerom Holandije Markom Ruteom, s kojim je razgovarala o ekonomskoj saradnji dve zemlje...Brnabićeva je novinarima u Davosu nakon razgovora kazala da je na sastanku zaključeno da je ekonomska razmena dve zemlje sve bolja i dodala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.