Automobil se zakucao u ogradu kancelarija Angele Merkel - ispisane dve poruke VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2020, 12:43

Automobil se zakucao u ogradu kancelarija Angele Merkel - ispisane dve poruke VIDEO

Automobil kojim je upravljala za sada ne poznata osoba udario je u ogradu kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Policija je uhapsila vozača. "Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen", napisala je policija na Tviteru.   Prema fotografijama Rojtersa sa lica mesta, na automobilu koji je udario u kapiju ispisane su i poruke.   "Bild" prenosi da je moguće da se radi o politički motivisanom napadu, te navode da je isti ovaj vozač već udario u istu ogradu pre šest godina.   "Zaustavite politiku globalizacije" i "Proklete ubice dece i starih ljudi", ispisano je na vratima automobila.   Ni ograda ni automobil nisu...
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PONOVO! AUTO KOJI SE ZAKUCAO U KAPIJU ANGELE MERKEL KORIŠĆEN 2014. U ISTOM NAPADU: Evo koju poruku je tada imao ispisanu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2020

Isti tip automobila koji je jutros uleteo u kapiju Kancleramta, sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, korišćen je u sličnom napadu pre 6 godina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.