Izvor: Danas, 24.Sep.2021, 20:12

Angela Merkel pozvala da se glasa za Armina Lašeta da bi Nemačka ostala stabilna

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas glasače da glasaju za Armina Lašeta, konzervativnog kandidata njene Hrišćansk-demokratske unije (CDU) da bi Nemačka "ostala stabilna" u izjavi dva dana pred izbore na kojima će se odrediti njen naslednik na čelu zemlje.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MERKEL PORUČILA NEMCIMA: Glasajte za Lašeta da nam zemlja ostane stabilna, možete li da zamislite CDU, Zelene i Levicu na vlasti?

Izvor: Kurir, 24.Sep.2021

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je u petak glasače da daju glas Arminu Lašetu, konzervativnom kandidatu njene stranke CDU, kako bi Nemačka "ostala stabilna", dva dana pre parlamentarnih izbora na kojim se bira njen naslednik.

Nastavak na Kurir...

Angela Merkel na svom poslednjem mitingu pozvala na glasanje za Lašeta

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2021, 14:13

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas u Ahenu na svom poslednjem mitingu, da u ime budućnosti birači sutra na parlamentarnim izborima glasaju za konzervativca Armina Lašeta (Laschet).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.